Vil Danmark grønnere!

Sponge – Jet blæsning

Hvad er Sponge – Jet blæsning?

Sponge – Jet blæsning er et rensemiddel og blæsningsmiddel. Sponge – Jet kendetegnes ved at kunne rengøre og fjerne forurening fra den overflade der rengøres, uden tilbageslag og med meget mindre støv.Midlet er lavet af bitte små svampe, som man sprøjter med en dyse.Sponge – jet er særlig god til sandblæsning i tanke eller indendørs sandblæsning, men kan også bruges til afrensning af facader og graffiti, affedtning, sodskader, til traditionel sandblæsning og mange andre overflader.


Fordele ved Sponge -Jet

Der er mange fordele ved at bruge Sponge – Jet. En af de største er umiddelbart at det sviner langt mindre end traditionel sandblæsning. De små svampe er coatet med metal. Idet svampene rammer overfladen den sprøjtes imod, absorberer svampene det meste støv. Resten af støvet kan let suges op, dermed er det minimalt hvad medarbejderen udsættes for af støv.


Efter opsamling og derefter rensning af svampene, kan de genbruges op til adskillige gange, hvorimod sand fra en traditionel sandblæsning, slet ikke kan genbruges.

Sponge - jet blæsning

Sponge - jet blæsning